Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

ACCIDENT RUTIER IN BOTOSANI. UN PREOT IMPLICAT !

În cursul dimineții de miercuri, 18 martie 2015, în jurul orei 10:00, în zona localității Leorda un accident de circulație s-a soldat cu o victimă, care în aceste momente este la spital.

L.A se afla la volanul autoturimului personal, moment în care a fost surprinsă de un alt șofer care a intrat pe contrasens. Din primele informații se pare că preotul care se afla la volanul celeilalte masini implicate în accident ar fi derapat și a intrat pe sensul opus de mers. Femeia, trecută de vârsta de 50 ani, a fost transportată de urgență cu ambulanța la Spitalul Județean Mavromati Botoșani având un traumatism cranio-cerebral și fracturi la nivelul membrelor superioare.

Șoferului, care cel mai probabil este vinovat de producerea accidentului, i s-au prelevat probe biologice și urmează să se stabilească dacă se afla sub influența băuturilor alcoolice în timp ce se afla la volan.

În aceste momente victima primește primele ingrijri mediale și se află în stare stabilă.

Vom reveni cu informatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.