Află ce ţi-au pregătit astrele, astăzi, 2 aprilie!

Află ce ţi-au pregătit zodiile potrivit horoscopului prezentat de profesorul Radu Ştefănescu. Se pare că un nativ are parte de surprize mari, mai ales în această dimineaţă.

BERBEC

Ideile noi, chiar îndrăzneţe, sunt privite astăzi favorabil de stele. Poate fi chiar un proiect ambiţios profesional. Tu alegi, stelele doar arată! Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Dedică ziua familiei, cuplului şi încearcă să descifrezi relaţiile şi scopurile fiecărui membru al familiei. Oferă-le ajutorul. Prietenii, familia, anturajul apropiat este avantajat de stele.

TAUR

Astăzi trebuie să fii punctual, doar „punctualitatea este politeţea regilor”. “Ca să fii rege, trebuie să te comporţi ca un rege”, spune o altă vorbă, din Orient. Dar tu nu vrei să fii rege!  Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. Nu da curs propunerilor extravagante, odihneşte-te şi relaxează-te. O carte bună sau un film interesant pot crea un climat confortabil. Acasă. Ceea ce s-a pierdut se va găsi.

GEMENI

Ai o dimineaţă densă, cu multe surprize şi veşti. O parte dintre veşti par că îţi pot schimba planurile de muncă la domiciliu. Analizează cu atenţie, nu te repezi şi aşa poţi lua hotărîrea optimă! Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. O informaţie în legătură cu nişte bani, dar nu spera că se rezolvă imediat. Toată perioada este sub semnul, care, de fapt nici nu este negativ, al amânării şi al întârzierii.

RAC

Este o zi favorabilă, cu Luna, patroana ta, în creștere și bine aspectată. Trebuie să te concentrezi mai mult pe problemele tale, ale familiei. Nu mai amâna rezolvarea problemelor de sănătate! Horoscopul arată că eşti singur, ca un drumeţ în calea lupilor. Dar, „nu mor caii, cînd vor câinii”! Soluţia este disimularea inteligentă. Nici oglinda în care te uiţi nu trebuie să ştie ce vei face mâine sau la ce te gândeșri poimâine. Aşa s-au clădit imperiile risipite apoi din cauza indiscreţiilor!

LEU

O zi mai deosebită, în care tot ceea ce spui poate fi important. Nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente şi dovezi. Fii generos doar cu cine merită într-adevăr! Dacă eşti nevoit să călătoreşti, evită să o faci după cădera întunericului și nu uita declarația pe proria răspundere. Atenţia îţi este atrasă de nevoia de a stabili şi/sau tranşa anumite chestiuni între tine şi un prieten, o legătură a ta. Configuraţia astrologică arată că ai toate şansele de reuşită, dar nu trebuie să întreci măsura, folosindu-te de influenţele favorabile.

FECIOARĂ

Astăzi ți se cere ajutorul. Totuşi, abia te descurci cu treburile tale, fii iscusit şi evită asumarea de responsabilităţi suplimentare gratuite. La muncă, în orice domeniu ai activa, astăzi nu este indicat să te laşi ghidat de simpatia pentru cutare, sau cutare coleg. Fără să fii mitocan, poţi să refuzi cu multă graţie. Cel mai probabil este vorba de un împrumut „până la Sf. Paști” sau o promisiune că „ţii locul”.

BALANŢĂ

Poţi convinge astăzi cu uşurinţă, aşa că nu ezita, promovează-ţi propriile interese, îmbunătăţeşte calitatea vieţii tale. Evită semnele de foc, cu ele nu vei cădea de acord în niciun domeniu! Casa familiei şi a rudelor este mai slab aspectată, probabil mici probleme de rutină, dar fii atent la acest domeniu. Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare. Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

SCORPION

Astăzi eşti luat mai în serios decât de obicei. Poate unde nu mai înţepi, ai lăsat sarcasmul şi cinismul deoparte şi pari a fi un om cooperant. Chiar dacă maladia este de vină, nu strica ziua! Pentru tine este o perioadă complexă, dar care poate fi chiar monotonă. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane importante, sau discuţiile în contradictoriu cu partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proiecte de viitor, proprietăţi sau posesiuni comune.

SĂGETĂTOR

„Tăcerea este de aur, vorba de tinichea”, astăzi verifici vechiul proverb. Cineva din jurul tău trece printr-un moment nu prea bun, aşa că taci din gură, ca să nu înrăutăţeşti lucrurile. Cu toate că ţi se propun diferite proiecte interesante, trebuie să analizezi cu atenţie substratul fiecărei afaceri în parte. Uneori o activitate ce pare foarte profitabila poate să atragă nenorocul. Adică, pentru câţiva dolari în plus te căptuşeşti cu „posibili ostili” de mai multe milioane de dolari.

CAPRICORN

Ai mai multe idei cum să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieții, sau cum să petreci mai bine concediul! Trebuie să mai ţii cont şi de conjunctura politică mondială, pe lângă criteriile obişnuite de preţ. Este bine să amâni tot ce este nou şi neînceput, mai ales în a prima parte a zilei. Ar trebui să fie o zi liniştită, în care poţi înregistra realizări cu dinamică pozitivă, atât în mijloace financiare cât şi în trăiri existenţiale.

VĂRSĂTOR

Conjunctură favorabilă în domeniul sentimental. O zi plină de pasiune aşa că, nu mai sta! Poţi ameliora confortul vieţii cotidiene, pentru că pari a fi într-o formă bună, fizică şi psihică. Totodată, în afaceri, realizezi că este greu să ramâi obiectiv, mai ales în această perioadă de timp în care păpuşarii işi scriu scenariile pentru viitor. O perioadă complexă, dar care perioadă nu este complicată?!

PEŞTI

Astăzi poţi ajunge la rezultate bune cu persoanele născute în semne de apă şi aer, în special cu Gemenii, dar trebuie să ocoleşti Leii, în general persoanele născute în semne de foc şi pământ! Succese neaşteptate în carieră sau în familie. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Ceva legat de un aspect legal, de jurisprudenţă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod.