Polițiștii i-au ridicat bolidul de lux pentru că bloca accesul la stația de încărcat mașini electrice

Imaginea restaurarii ordinii, care surprinde Lamborghini-ul vinovat de incalcarea legii plutind in aer, a facut inconjurul planetei si, evident, al platformelor de socializare.

Ce este verde si pluteste in aer, ajutat un pic (mai mult) de bratul lung al legii? Un Lamborghini Huracan de ultima generatie, cu plafon retractabil din material textil, surprins de un politist german ca a blocat accesul masinilor electrice la statia de incarcare, evident.

Imaginea momentului in care autoritatile aplica legea si restaureaza ordinea pe strada respectiva a facut inconjurul planetei, dupa ce povestea a devenit virala pe platforma de socializare Twitter.

Cat despre bolidul de lux luat pe sus, la propriu, pentru ca soferul sau a parcat in locul nepotrivit, ei bine… vorbim despre un Lamborghini Huracan Evo Spyder, ceea ce inseamna ca lista cu atractii principale cuprinde inclusiv un V10 aspirat. Cu cel putin 610 CP.

Lasat liber pe strada, automobilul in cauza poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.1 ori 3.5 secunde, in functie sistemul de tractiune prezent la datorie: doar spate sau integrala.

Un plafon retractabil din material textil si o nota de plata formata din sase cifre, care incepe probabil cu 2, completeaza seria curiozitatilor. Niciunul dintre aceste detalii nu a contat insa pentru politia germana, ce a demonstrat inca o data ca toti sunt egali in fata legii.

Cu nemtii nu-i de joaca: politistii i-au ridicat bolidul de lux pentru ca bloca accesul la statia de incarcat masini electrice

sursa: 4tuning.ro