Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Femeie salvata dupa ce a stat 20 de ore in frig!

O femeie de 42 de ani a rămas afară în frig, marţi, după ce i s-a făcut rău, în apropierea localităţii gălăţene Hanu Conachi, fiind salvată după aproximativ 20 de ore, după ce a fost găsită întâmplător de către un localnic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Femeia stătea în frig de circa 20 de ore şi prezenta o stare de hipotemie moderată şi degerături la membre. Ea a fost stabilizată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Galaţi, pentru a primi îngrijiri medicale”, a spus Mihai Polischi.

Femeia a povestit că intenţiona să meargă să ducă un pachet cu mâncare soţului său, cioban la o stână din apropierea localităţii Hau Conachi, dar i s-a făcut rău, astfel încât nu şi-a mai putut continua drumul şi nici nu a mai putut cere ajutoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.