Horoscop pentru marti, 18 august 2020

Berbec
Zodia Berbec
O zi frumoasa, in care reusesti sa privesti totul cu mai multa seninatate si detasare, fiindu-ti gandul mai mult la distractie, destindere si satisfacerea unor capricii, decat la munca sau alte responsabilitati. De fapt, atitudinea ta este una potrivita, mai ales ca din ea se pot naste idei frumoase, creativitate si chiar o deschidere pentru dragoste. Nu este exclus ca astazi sa fii fascinat de cineva si chiar sa te indragostesti. Alti nativi au bucurii din partea copiilor.

Taur
Zodia Taur
E momentul sa iti indrepti atentia catre sufletul tau si nevoile acestuia. De asemenea, Luna in Leu, in zona caminului, vorbeste despre dorinta de a face niste alegeri legate de acesta. Este posibil sa te gandesti la o noua locuinta sau macar la o renovare si reamenajare a spatiului in care locuiesti. Parintii au nevoie de tine si e bine sa-ti faci timp pentru ei. Vei petrece momente minunate, alaturi de oameni dragi din viata ta. Unii Tauri se pot gandi la casatorie.

Gemeni
Zodia Gemeni
Revii la jovialitatea caracteristica structurii tale copilaroase. Luna este plasata astazi in Leu, in zona comunicarii, iar aspectele sunt frumoase. Prin urmare, beneficiezi de dialoguri captivante, de drumuri care-ti bucura inima si comunicare facila. Studiile sunt favorizate. Este un moment excelent pentru a lamuri niste neintelegeri sau pentru a dizolva niste tensiuni in relatia cu un prieten sau in relatia amoroasa. De asemenea, este un moment prielnic si pentru a planifica o scurta excursie.

Rac
Zodia Rac
Pe fondul destul de tensionat si plin de contraste al acestei perioade, apare o raza de lumina in zona financiara si materiala. Dintr-odata, te simti mai increzator, mai sigur pe tine si pe calitatile tale, mai capabil de a-ti valoriza talentele si creativitatea. Acum pot incepe sa se arate noi surse de castig, dar e nevoie de ceva optimism, ganduri pozitive si atitudine orientata spre succes. In aceste zile sunt sanse de redresare financiara si de venituri frumoase, prin noi inceputuri. Atentie la sugestiile primite de la sot/sotie, acestea pot fi foarte valoroase.

Leu
Zodia Leu
Luna prezenta in Leu iti da apa la moara. Aspectele sunt frumoase, Luna Noua este aproape, asa ca te simti in elementul tau, mai cu seama ca noile inceputuri iti capteaza toata atentia si iti sporesc entuziasmul. Ai tot felul de idei, esti creativ, ii insufletesti si pe altii cu optimismul tau, esti gata sa faci un pas important in viata ta. Stralucirea-ti caracteristica te ajuta sa implinesti tot ce-ti propui: un proiect nou, o relatie noua, o calatorie lunga.

Fecioara
Zodia Fecioara
Te afli intr-un moment de reconfigurare interioara si repozitionare in raport cu experientele traite. Este vital sa restabilesti legatura cu Divinitatea si sa porti un dialog sincer cu sufletul tau. Ai sansa sa primesti raspunsuri launtrice esentiale, iar prin detasare de cotidian si material, poti beneficia chiar de un ajutor providential. De asemenea, recomandarea mea este sa incerci sa renunti la a controla tot ce misca. Accepta ca nu stii cum se vor derula lucrurile, evita scenariile negative si lasa viata sa te ia prin surprindere.

Balanta
Zodia Balanta
Aceasta zi vine cu inspiratie, creativitate, dovezi de iubire din partea unei persoane dragi, gesturi frumoase din partea prietenilor, aspiratii noi si mai multa incredere in viitor. Recomandarea mea, avand in vedere ca inca mai exista tensiuni pe cerul astral al Balantelor, este sa incerci sa traiesti cat mai mult clipa prezenta, sa savurezi micile bucurii, sa fii recunoscator pentru tot ce ai si apare in viata ta. Esti iubit, esti apreciat, esti pretuit. Primeste si fii constient de toate astea!

Scorpion
Zodia Scorpion
Luna si Soarele pun umarul pentru a spori stralucirea ta in mediul profesional si pentru a aduce noi coordonate in cariera. Inceputul acestei saptamani pune accentul pe putere personala, afirmare, recunoastere sociala, succes profesional. Este momentul pentru o schimbare, pentru o repozitionare, o reconfigurare a atitudinii tale in acest sens. Se pot incepe noi colaborari, poti corecta niste greseli, poti reveni asupra unei decizii mai vechi. Este un moment favorabil succesului, cu conditia sa fii dispus sa arunci tot ce inseamna “balast”.

Sagetator
Zodia Sagetator
Luna plasata in Leu, foarte aproape de formarea aspectului de Luna Noua, activeaza zona calatoriilor lungi, a raporturilor cu strainatatea, evolutiei spirituale, elevarii si emanciparii. Acest inceput de saptamana este posibil sa le aduca multor Sagetatori gandul de a emigra sau macar de a face o calatorie mai lunga, pentru a-si regasi bucuria de viata, pentru a-si reconfigura unele principii si convingeri. Oricum, ai ceva mai mult optimism in ce priveste viitorul, iar entuziasmul generat de gandul unui nou inceput iti confera o putere incredibila de a intoarce lucrurile in favoarea ta.

Capricorn
Zodia Capricorn
Zilele acestea, accentul este pus pe planul material, pe avantajele financiare obtinute prin altii. Ai sansa sa primesti ajutor, acesta imbracand diferite forme. Primeste cu bratele deschise ce ti se ofera, pentru ca ai sansa sa te redresezi financiar si material. Unii Capricorni pot fi finantati pentru demararea unui proiect, altii sunt sustinuti de partenerii de viata. Si totusi, e nevoie de un echilibru intre material si spiritual, altfel spus, e nevoie sa acorzi atentie si revelatiilor care vin in cascada.

Varsator
Zodia Varsator
Accentul este pus astazi pe parteneriate, imagine sociala, discutii si acorduri de tot felul. Luna trece prin zona parteneriatelor oficiale si iti poate aduce o propunere frumoasa sau o reeditare a unei relatii de colaborare avantajoase. E foarte important ca astazi sa asculti cu atentie ce au ceilalti de spus, mai ales la adresa ta. Asculta parerile altora, chiar daca nu prea-ti place. Fii receptiv si deschis la propuneri.

Pesti
Zodia Pesti
Zona muncii primeste astazi raze benefice, asa ca incearca sa te concentrezi asupra activitatilor profesionale, mai ales asupra celor rentabile, care iti pot aduce beneficii materiale imbucuratoare. Acum e nevoie sa muncesti, nu e timp prea mult de relaxare, dar macar muncesti cu folos. Se intrevad la orizont si noi inceputuri de proiecte, poate chiar un nou loc de munca sau noi responsabilitati. Primeste tot ce e nou, cu bratele deschise!

sursa: astrocafe.ro