Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Un șofer român va executa 180 de zile de închisoare în Germania

Un șofer român va trebui să execute o pedeapsă cu închisoarea în Germania după ce a condus peste 40.000 de kilometri fără să aibă un permis valid, a anunțat poliția germană.

Politie

Românul de 30 de ani era angajat drept curier, iar pe 13 septembrie el a fost oprit pentru un control. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că pe numele său fusese emis un mandat de arestare.

Pentru că a condus fără un permis valid, o instanță l-a obligat să plătească o amendă de 6.300 de euro. Instanța a stabilit că șoferul român a parcurs peste 40.000 de kilometri în Germania în câteva luni și s-a urcat de peste 80 de ori la volan deși nu avea permis.

Bărbatul nu a plătit însă amenda, astfel că instanța a emis un mandat de arestare pe numele său.

Pentru că șoferul nu a putut plăti amenda pe loc, a fost arestat și urmează să ispășească o pedeapsă de 180 de zile de închisoare.

Sursa:stirileprotv