Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

INCREDIBIL ! O ambulanta in misiune a fost implicata intr-un accident !

O ambulanţã aflatã în misiune, care transporta o pacientã, a fost implicatã, saptamana trecuta, în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Constanţa, într-un accident cu alte trei autoturisme, dupã ce un şofer nu a acordat prioritate autospecialei, el fiind rãnit şi transportat la spital.

Potrivit poliţiştilor de la Serviciul Rutier, accidentul a avut loc într-o intersecţie de la intrarea în municipiul Constanţa.

Astfel, un tânãr de 23 de ani care conducea un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac cãtre staţiunea Mamaia, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedeazã trecerea” şi a intrat în intersecţie, lovind ambulanţa aflatã în misiune.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitarã, apoi într-un autoturism care opriserã în intersecţie pentru a acorda prioritate.
Şoferul vinovat a fost rãnit uşor, fiind transportat la spital.
Ambulanţa implicatã în accident transporta o pacientã, dar aceasta nu a fost rãnitã, fiind preluatã de un alt echipaj şi transportatã la destinaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.