SOCANT ! Accident grav petrecut pe E 85 !

Un căruţaş a fost rănit grav în urma unui accident rutier petrecut pe E 85, drumul care leagă Suceava de Capitală, la câteva zile după un alt accident în urma căruia conducătorul unui atelaj hipo a decedat. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 16.15, pe raza localităţii Drăguşeni.

Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că Gheorghe Leonte, în vârstă de 62 de ani, din Drăguşeni, conducea un atelaj hipo, pe sensul de mers Fălticeni spre Iaşi, iar la un moment dat a efectuat un viraj la stânga fără a se asigura suficient. Căruţa a fost lovită violent din lateral de un autoturism Peugeot condus regulamentar din sens opus de un şofer în vârstă de 31 de ani, Aurel Ciumău, din Şcheia.

În urma impactului, căruţaşul a fost proiectat pe carosabil. Calul a murit pe loc, în timp ce bărbatul de 62 de ani a fost transportat de urgenţă la spital. Diagnosticul preliminar în cazul acestuia a fost de fractură tibie dreaptă, însă nu erau excluse şi alte leziuni interne.

La începutul acestei săptămâni, luni, pe E 85, la Oniceni, un căruţaş în vârstă de 75 de ani a fost accidentat mortal de un autotractor al cărui şofer l-a observat prea târziu din cauză că atelajul hipo nu era semnalizat corespunzător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *