Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Incident grav în Botoșani: șofer împuşcat mortal de poliţişti

Un bărbat a fost împușcat de polițiști, joi, după o urmărire în trafic ca în filme. El se afla la volanul unui autoturism, cel mai probabil în stare de ebrietate, și a încercat să intre în coliziune cu autospecialele forțelor de ordine.

El a fost depistat în Flămânzi, fiind urmărit până în localitatea Cotu, din comuna Copălău.

„Un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Conform sursei citate, au fost executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

„Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată,  intervenția unei ambulanțe la fața locului. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, mai arată IPJ.

În prezent, identitatea bărbatului nu este cunoscută.

Bărbatul împușcat de polițiști în Botoșani, după ce a refuzat să oprească mașina la semnalele acestora, a decedat.

sursa: stiri-botosani.ro