Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Mașini electrice ieftine 2021

În anul 2021 se discută despre faptul că tot mai multe mașini electrice vor apărea pe șosele. Mașinile electrice devin din ce în ce mai populare, iar dacă călătoriile urbane scurte vă caracterizează, atunci un vehicul electric este ideal.

Livrările de vehicule pur electrice înregistrate în anul 2020 sunt în creștere față de anul precedent. Apetitul pentru vehicule cu baterii a atins un nivel record, ceea ce înseamnă că există mai multe mașini electrice uzate care intră pe piața second hand.

Cei care nu mai au răbdare să înceapă Rabla Plus, și poate nici buget pentru o electrică nouă, au la dispoziție piața de mașini rulate.

Una dintre cele mai ieftine mașini electrice din România este Renault Zoe

Cel mai ieftin exemplar la mâna a doua care se vinde în prezent pe OLX costă 7.200 de euro. Mașina a fost adusă din Germania, și are un rulaj de 106.000 de km. Autonomia pe care o oferă este de 150 de km cu o singură încărcare. Mașina mai are și navigație, senzori de parcare, cameră pentru mers înapoi, computer de bord și pilot automat.

Când vreți o mașină electrică gândiți-vă cum o veți încărca

Dacă nu aveți acces la un garaj, sau la o parcare care să vă permită instalarea unui punct de încărcare, atunci o mașină electrică ar putea fi o opțiune neinspirată. Punctele de încărcare din supermarketuri și alte locații aglomerate ar putea fi problematice. Asta pentru că unii proprietari de mașini electrice pot fi destul de neserioși. Aceștia pot lăsa mașina la încărcat o perioadă foarte lungă, și astfel le țin ocupate fără rost.

Desigur, o altă soluție pentru a vă încărca mașina electrică este la locul de muncă. Multe firme oferă pe lângă locul de parcare și prize pentru încărcare.

Sursa:promotor