Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

O persoană a ajuns la spital după un impact între două autoturisme, la la Salcea

O persoană a fost rănită într-un accident rutier produs marți la amiază, pe DN 29 Suceava – Botoșani, în localitatea Salcea, după coliziunea dintre două autoturisme.

Centrul INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că accidentul s-a produs pe DN 29 Suceava – Botoșani, la ieșirea din localitatea Salcea către Dumbrăveni, județul Suceava.

În accident au fost impicate două autoturisme, un BMW și un SEAT. În urma impactului, una dintre mașini a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Trei persoane au primit îngrjiri medicale la fața locului, iar una dintre ele a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Pe durata intervenției echipajelor de urgență și a cercetării criminalistice la fața locului, traficul s-a desfășurat dirijat, pe un fir alternativ.

Video aici