Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Oțetul de mere- beneficii pentru sănătate

Oțetul de mere (cunoscut ca și ACV) se află în atenția blogherilor de frumusețe, și celor care postează pe Instagram. Creșterea poate că a încetinit în utlimul timp, dar totuși ea se află acolo. De ce, te întrebi? Se pare că oțetul de mere este un remediu grozav ce îți poate îmbunătății digestia, acneea, și îți poate face părul să arate strălucitor și frumos. Pare a fi prea frumos să fie adevărat? Iată 7 moduri prin care oțetul de mere te va face sănătoasă și frumoasă.

Detoxifică Părul

Oțetul de mere prin clătirea părului, ajută să recapeți strălucirea părului și forma ei naturală. Produsele pentru păr se pot depune pe scalp, crează multă unusră pe păr, și nu poți să scapi de acest lucru chiar și după ce iți speili părul. Oțetul de mere înlătură această depunere, îți face părul mătăsos și strălucitor. Clătește-ți părul cu câteva picături de oțet și apă, și folosește-l înainte să iți pui șampon pe păr. Masează-l pe scalp și lasă-l timp de 5-10 minute, apoi spală-ți părul ca de obicei. Poți să faci o combinație între oțet de mere, miere, sare de Himalaia și un pic de ulei de cocos.

Să Ai O Baie Revigorantă

Se pare că oțetul de mere poate face minuni și pielii tale. Datorită proprietăților anti-inflamatorii, oțetul reface pielea ta, făcându-l mult să arate mult mai bine și să fie sănătoasă. Reface pH-ul, pielii, și poate fi folosit și atunci când ai arsuri din cauza soarelui. Adaugă 8-10 linguri de oțet în cadă, și stai în apă pentru aproximativ 15 minute. Pielea ta va deveni netedă. Oțetul este dealtfel și un exfoliator natural.

Tratează Mătreața

Oțetul de mere este cunsocut ca un remediu anti fungic, are abilități de a ucide germenii, devenind astfel un remediu excelent pentru mătreață. Pentru mătreață multă, ai nevoie de o saturație mare de oțet – cantitatea de apă trebuie să fie egală cu cantitatea de oțet. Este indicate această clătire, chiar înainte să te speli cu șampon. Masează-l pe scalp, după aceea folosește șamponul în mod natural. Oțetul restabilește pH-ul pielii, protejându-l de apariția fungiilor pe viitor.

Sursa:mgid