Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Accident rutier, în Buzău. Un stâlp a oprit maşina din traiectoria către staţia de autobuz

Un accident rutier produs marţi seara pe strada Alexandru Marghiloman din municipiul Buzău se putea solda cu numeroase victime. O femeie aflată la volanul unui SUV a pierdut controlul maşinii şi s-a înfipt într-un stâlp de electricitate, chiar în faţa staţiei de autobuz din dreptul Oficiului Poştal 5.

Accident rutier, în Buzău. Un stâlp a oprit maşina din traiectoria către staţia de autobuz VIDEO

Potrivit martorilor, la volan se afla o tânără şoferiţă din Buzău, care ar fi încercat să depăşească. Toate cele trei persoane din maşină au scăpat tefere.   

Potrivit Poliţiei, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Doi şoferi din Buzău, de 20, respectiv 22 de ani, care circulau pe Alexandru Marghiloman din direcţii opuse, s-ar fi angajat simultan în depăşiri.  

Pentru evitarea unei coliziuni între cele doua masini, şoferiţa din BMW a tras de volan şi a intrat într-un stâlp marginal, pe care l-a retezat.  

Traiectoria BMW-ului scăpat de şoferiţă de sub control era direct către staţia de autobuz. Dacă nu era stâlpul în calea maşinii, iar în staţie ar fi fost călători, aceştia ar fi fost spulberaţi de BMW-ul care circula cu viteză.  

Sursa:adevarul