Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

JUDEȚUL SUCEAVA: TRAFIC ÎNGREUNAT PE DN 2

Ora: 08:55

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, la intrarea în municipiul Fălticeni dinspre Suceva, județul Suceava, a avut loc un eveniment rutier, nesoldat cu victime, în care au fost implicate un autotren, o autoutilitară și două autoturisme, circulația desfășurându-se îngreunat, prin dirijare.

Tot pe DN 2 Fălticeni – Moțca, în zona localității Vadu Moldovei, județul Suceava, un autotren s-a răsturnat parțial pe carosabil, fără a rezulta victime, traficul desfășurându-se pe un fir, alternativ.

La această oră, pe majoritatea arterelor rutiere din județul Suceava se circulă în condiții de iarnă, sens în care recomandăm adaptarea vitezei, creșterea distanței de siguranță și evitarea manevrelor riscante. Folosiți frâna de motor pentru reducerea vitezei!