Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Un BMW s-a rupt în două după impactul cu un cap de pod

Șoferul unui BMW a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia a rupt, la propriu, mașina în două. S-a întâmplat în comuna Plopșoru, județul Gorj.

Se pare că bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un cap de pod. Acesta a reușit să iasă singur din mașină și nu a suferit leziuni grave. Mașina, însă, nu va mai putea fi reparată.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 32 de ani din Plopșoru, în timp ce conducea mașina din direcția Filiași către Rovinari, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Cele două jumătăți ale mașinii au ajuns una într-un șanț, cealaltă în șanțul diametral opus

Cu toate astea, tânărul aflat la volan a ieșit singur din mașină și, din fericire, nu a suferit leziuni grave.

”În urmă cu puțin timp am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe rază localității Plopșoru în care a fost implicat un autoturism care a lovit un cap de pod.

La față locului s-a deplasat un echipaj pentru descarcerare și în echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni care au constatat că în urmă impactului deosebit de violent a rezultat o victima, de sex masculin, conștientă.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani nu era încarcerat, a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la spitalul din Turceni” se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Gorj.

Sursa:promotor