Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Orezul, bun pentru detoxifiere și pentru slăbit

Lidia Fecioru a oferit ”Leacul zilei” la Adevăruri Ascunse. De data aceasta aflăm cum să rămânem tineri și sănătoși cât mai mult timp

Totul stă într-un orez cristalizat care se prepară foarte ușor. Este un remediu interesant la care putem apela pentru a ne curăța intestinele din când în când.

Orezul, bun pentru detoxifiere și pentru slăbit

”O să vă dau un sfat împotriva îmbătrânirii și de întreținerea sănătății. Se ia orez atâtea linguri ce vârstă avem, se pun într-un borcan și turnăm apă clocotită peste. Îl lăsăm să se răcească, apoi băgăm la frigider. De dimineață scurgem apa și scoatem o lingură de orez cu vârf și îl punem la fiert în apă, 3-4 minute.

Și apoi îl mâncăm. Bobul de orez rămâne ca un cristal. Acest orez nu se absoarbe în stomac, ci în intestin și scoate de acolo toate rezidurile. Este foarte bun pentru a ne menține sănătoși și tineri. Mâncăm dimineața pe stomacul gol și să încercăm să nu mâncăm 3 ore ca să poată să acționeze. Mâncăm câte zile avem orez în borcan. E bun pentru detoxifiere și pentru slăbit” a povestit Lidia Fecioru la Adevăruri Ascunse. 

Sursa:antena3