Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Două tiruri se ciocnesc de mai multe ori pe o autostradă din Ungaria

Imaginile filmate pe o autostradă din Ungaria, în care doi camionagii se lovesc unul de altul pe autostradă a devenit viral pe internet. Clipul de pe YouTube a adunat peste 100.000 de vizualizări.

Cele două vehicule s-au atins de mai multe ori, şoferii având un conflict. Accident pe DN 7, în Lunguleţu. Două maşini s-au ciocnit Lecţia primită de un tânăr cu BMW care a provocat un accident cu doi m… Autorul unui accident cu trei morţi, condamnat cu suspendare. „Mi-au u… Cele două camionete au fost surprinse pe autostrada M1, către Győr, la kilometrul 43, în dreptul zonei de odihnă Óbarok, pe 12 aprilie 2021, potrivit Libertatea.

Înregistrarea a fost realizată de un alt şofer de camion, care a explicat ce s-a întâmplat: „După părerea mea, cel de pe banda exterioară accelera în timp ce camionul din stânga îl depăşea, astfel încât acesta să nu se poată regrupa pe banda dreaptă şi să se blocheze în secţiunea interzisă. Mizerii făcute de un şofer de pe prima bandă. Celălalt, ca să se răzbune, l-a împins spre banda de urgenţă!”

Sursa:adevarul