Șoferii care au trecut azi-noapte prin pasajul Unirii din București au avut parte de o surpriză neplăcută

Șoferii care au trecut azi-noapte prin pasajul Unirii din București au avut parte de o surpriză neplăcută. Banda întâi de circulație era ocupată de un TIR blocat.

Un TIR a rămas blocat azi-noapte în pasajul Unirii pe sensul dinspre Universitate către Tineretului. Imaginile filmate de un conducător auto și publicate pe pagina Info Trafic București și Ilfov arată exact ce s-a întâmplat. Acoperișul remorcii autotrenului atinge plafonul pasajului. Astfel blocat, vehiculul nu a mai putut să înainteze.

Șoferii care au văzut imaginile susțin că cel care conducea TIR-ul nu ar fi avut nicio vină și sunt de părere că acesta ar fi respectat limita de înălțime. Aceștia acuză, în schimb, autoritățile pentru că, la cea mai recentă acțiune de asfaltare, carosabilul ar fi fost înălțat considerabil.

„Nu i-a spus nimeni, săracul, că deștepții de la noi au turnat asfalt peste asfalt și automat pasajul nu mai are înălțimea declarată”, scrie un utilizator care a văzut filmarea.

În astfel de cazuri, șoferii apelează la dezumflarea parțială a anvelopelor pentru a coborî înălțimea vehiculului. Având în vedere că era vorba despre un autotren cu cinci punți, acest lucru ar fi fost deosebit de dificil.

În cele din urmă, TIR-ul a reușit să iasă cu spatele din pasaj, iar traficul a fost reluat în condiții normale.

Sursa:promotor