Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Să vezi, să crezi și… să guști!

  • În Italia există o fântână din care curge vin non-stop.
  • Locația se află pe traseul unui pelerinaj religios de la Roma la Ortona.
Prima FÂNTÂNĂ din care curge VIN, deschisă non stop, a fost inaugurată în  Italia | PUBLIKA .MD - AICI SUNT ȘTIRILE

Să vezi, să crezi și… să guști! În orașul Caldari di Ortona, din Italia, există o fântână din care curge vin non-stop.

Fântâna aparține producatorului Dora Sarchese Vineyard din regiunea Abruzzo și îl onorează pe Sfântul Apostol Toma. A fost prima fântână cu vin din Italia. Locația se află pe traseul unui pelerinaj religios de la Roma la Ortona, iar oprirea la această fântână de lângă destinația finală este ca un mic cadou pentru pelerini.

Alessia a fost la această fântână alături de Vincent. Cuplul a renunțat la job-uri pentru a călători în cele mai interesante locuri, ca fântâna. Uite cum a fost experiența lor: „Este gustos pentru fiecare. Nu este rău. Nu. (Fântâna) este conectată la un pelerinaj religios, pe care oamenii obișnuiesc să-l facă de la Roma la Ortona. Și au creat această fântână în mod special pentru cei care vor face pelerinajul. Deci pot avea o oprire. Și îl pot onora pe Sfântul Apostol Toma“.

Vinul este foarte puternic. Conține mult alcool. Voi pune un cort aici și voi locui aici pentru tot restul vieții mele“.

Video aici

Sursa:alephnews