Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Motociclist rănit după coliziunea cu un taximetru

Un tânăr de 18 ani a ajuns la spital, miercuri noapte, după ce a intrat cu motocicleta într-un taximetru care i-ar fi tăiat calea.

În data de 21 iulie, în jurul orelor 01.00, poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi de producerea unui accident de circulaţie pe Bulevardul Unirii, în municipiul Buzau.

În timp ce se deplasa cu motociclul pe direcţia Bulevardul Unirii către Calea Eroilor, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Buzău, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe acelaşi sens de mers, de către un buzoian de 58 de ani, care ar fi efectuat un viraj la stânga.

Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului de 18 ani care a fost preluat de ambulanţă şi  transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa:adevarul