Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Tânără de 16 ani, accidentată în timp ce conducea o motocicletă.

Un accident de circulatie a avut loc in  Dej. Din primele informatii, o minora in varsta de 16 de ani din Dej,  a pierdut controlul ghidonului, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un stalp de pe marginea drumului.

Adolescenta a avut mare noroc deoarece purta casca, iar in urma impactului, chiar daca motocicleta a fost serios avariata, a suferit rani numai la nivelul membrelor.

Politistii de la rutiera au deschis o ancheta in acest caz. Acestia au constatat ca adolescenta poseda permis de conducere categoria AM, care ii da dreptul sa conduca astfel de motoare, cu o capacitate de sub 50 cmc. In urma testarii cu aparatul etilotest, s-a stabilit ca minora nu a consumat alcool.

Leave a Reply

Your email address will not be published.