Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Grav accident la Bistrița Năsăud: o căruță a fost lovită de o mașină

O femeie de 60 de ani din Bistriţa Năsăud și-a pierdut viaţa, iar soţul ei a ajuns la spital cu răni grave, după ce au fost loviţi de o maşină al cărei şofer nu i-a observat la timp.

Doi soți din Bistrița care își mânau boii de jug, loviți în plin de o mașină. Femeia a murit pe loc

Accidentul s-a petrecut pe raza localității Poiana Ilvei din Bistriţa Năsăud. Când mai aveau de parcurs câţiva zeci de metri până la căruţă, cei doi soţi au fost loviţi din spate de un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani.

Femeia de 60 de ani, lovită în plin şi aruncată pe şosea, a murit. Soţul ei, în vârstă de 66 de ani, a scăpat cu viaţă, dar cu răni grave, și a fost dus de urgenţă la spital.

Localnic: ”Bivolii erau la jug și veneau în jos, a trecut o mașină tot din același sens și a intrat în plin. Mergeau la cazan să își ia căruță”.

Localnică: ”I-am văzut când au ieșit de pe uliță vizavi de biserică, erau cu bivolii înjugați, nu aveau veste, nu aveau nimic”.

Un animal a rămas în agonie pe asflat până a fost dus să fie eutanasiat

Localnică: ”Mergeau în jos la un vecin aici dincolo de pod, erau numai cu jugul, ei doi, atât”.

Când au ajuns paramedicii, femeia era în stop cardiorespirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Unul dintre animalele rănite a agonizat pe asfalt până când primăria a trimis un utilaj care l-a ridicat şi l-a transportat la cabinetul veterinar pentru a fi eutanasiat.

Paul Rodilă, purtător cuvânt IPJ Bistrița Năsăud: ”Un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Ilva Mare, în timp ce se deplasa pe Drumul Județean 172 D prin localitatea Poiana Ilvei înspre Ilva Mică, a accidentat două persoane. În urma impactului, din nefericire o femeie de 60 de ani din Poiana Ilvei, care se deplasa în calitate de conducător de animale, a decedat”.

Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest de către poliţişti, iar rezultatul a fost zero.

Sursa:stirileprotv

Leave a Reply

Your email address will not be published.