Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663

Șase oameni au fost răniți miercuri seara, după ce trei mașini s-au izbit într-o intersecție din județul Dâmbovița

Șase oameni au fost răniți miercuri seara, după ce trei mașini s-au izbit într-o intersecție din județul Dâmbovița. În urma impactului, două dintre vehicule s-au răsturnat pe șosea.

Două persoane aflate în stare gravă au fost transportate la spital. Alte patru au refuzat să fie duse la unitatea de primiri urgențe și au primit îngrijiri la fața locului.

Cel din urmă a izbit, la rândul său, o mașină ce venea din sens opus, iar ambele vehicule s-au rostogolit pe asfalt.

Șoferul microbuzului răsturnat: ”Mi-a ieșit în față din partea asta, drept, am frânat, am încercat să îl evit, dar nu am putut. Nu a pus frană, nu nimic”.

Mașina de pe contrasens era condusă de un bărbat de 47 de ani, iar pe locul din dreapta se afla un pasager de 64 de ani, tatăl primarului din localitate.

Aurelian Bănică, şofer autoturism răsturnat: ”Cel cu Renault nu a acordat prioritate, duba a intrat în Renault şi din Renault a ricoşat în mine”.

Șoferul care nu a oprit la stop spune că nu i-a funcționat frâna

Cei care locuiesc în apropiere au ieșit speriați în stradă.

Tudor Iancu, martor: ”M-am speriat, am zis că a intrat peste mine în casă, acolo”.

Vasilică Iancu, localnic: ”Am ieșit aici, am început să țip, să salte mașina asta cineva, că nu oprea nimeni”.

Daniel Georgescu, martor: ”Probabil n-a știut drumul, venea de la București”.

Impactul a fost atât de puternic, încât cele două vehicule s-au răsturnat pe marginea drumului. Șase oameni au fost răniți.

Martorii au sunat la 112 și au cerut intervenția celor de la ambulanță, pompieri și poliție. Doi dintre răniți au fost preluați de urgență de echipaje și transportați la spital.

Cristina Marin, asistent medical SAJ Dâmboviţa: ”Șase victime, două dintre ele prezentau politraumatism prin accident rutier”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Anchetatorii vor cere o expertiză a mașinii care nu a oprit la “STOP”, pentru că șoferul acesteia susține că frânele nu ar mai fi funcționat și din această cauză s-ar fi produs accidentul.

Sursa:stirileprotv

Leave a Reply

Your email address will not be published.