Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Informații din trafic

Ora: 06:45

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 

Sunt semnalate precipitații slabe sub formă de ninsoare pe autostrada A1 București-Pitești, pe tronsonul kilometric 70 (loc.Ionești, jud.Dâmbovița) – 120 (loc.Bascov, jud.Argeș), carosabilul este umed, nefiind depuneri pe suprafața de rulare. Traficul rutier este intens pe sensul de intrare în Capitală, începând din loc. Ciorogârla, jud. Ilfov.

Ninge ușor și pe mai multe drumuri din județul Hunedoara, însă fără depunere pe carosabil. Nu sunt sesizate evenimente rutiere în desfășurare.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzileA2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, nu sunt semnalate precipitații, carosabilul este parțial umed, iar valorile de trafic normale.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale.

Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.