Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5775

Cum s-a pricopsit o șoferiță cu un cărucior legat de ușa mașinii

O șoferiță a divizat opinia publică din online cu imaginile pe care le-a postat pe o rețea de socializare. Femeia a avut un șoc după ce s-a întors la mașina lăsată în parcare. De ușa autoturismului era legat un cărucior de cumpărături.

O șoferiță a parcat atât de prost încât s-a ales cu un cărucior legat de ușa mașinii

Femeia, frustrată, a distribuit o fotografie pe un grup de Facebook, dar nu a primit exact răspunsul pe care îl aștepta, deoarece unii utilizatori au spus că o merita pentru că a parcat cum nu trebuie.

Incidentul bizar s-a petrecut într-o parcare din orașul Victoria, Australia. Femeia s-a întors la autovehiculul ei, de ușa căruia a găsit legat un cărucior de cumpărături.

Distribuind imaginea pe Internet, ea a scris: ”Dacă cineva a văzut persoana care, în parcarea Safeway din Ararat, a legat cu cablul un cărucior de mașina mea, trimiteți-mi detalii.”

Cel mai probabil, mașina a ocupat două locuri de parcare, iar un alt șofer care a sesizat situația a vrut să-i dea o lecție femeii.

Sursa:promotor

Leave a Reply

Your email address will not be published.