Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Un berbec a fost condamnat la închisoare după ce a omorât o femeie

Credeați că doar oamenii pot ajunge la închisoare și să stea ani grei în arest? Iată că lucrurile stau diferit. Și animalele pot fi condamnate la închisoare, iar un berbec e cel mai bun exemplu. Animalul e acuzat de crimă după ce a ucis o femeie. 

berbec

Un berbec e acuzat de moartea unei femei. A fost trimis la închisoare

Cu siguranță așa ceva nu auzi în fiecare zi, dar e cât se poate de adevărat. Autoritățile din Sudanul de Sud au decis să condamne un berbec la trei ani de închisoare, asta după ce animalul a omorât o femeie în vârstă de 45 de ani, potrivit dailystar.co.uk

Berbec condamnat la închisoare după ce animalul a omorât o femeie

Nu se știe ce s-a întâmplat mai exact, dar se cunoaște că berbecul a lovit-o pe femeie în piept până când a omorât-o. Oamenii legii din Sudanul de Sud au decis astfel că trimită animalul la trei ani de detenție, într-o închisoare militară, pentru crimă.

Familia femeii ucise și familia proprietarului berbecului au căzut de comun acord ca apropiații victimei să prieamă cinci vaci de la proprietarului berbecului, asta drept despăgubire pentru moartea femeii.

Mai mult de atât, odată ce va fi eliberat din închisoare, după cei trei ani de condamnare, berbecul va ajunge tot în posesia familiei victimei pe care chiar el a ucis-o cu coarnele,

Animalul urmează să fie dus în arest

Acum mai rămâne ca berbecul să meargă în arest, acolo unde își va petrece urmăritorii ani. Evident, e destul de ciudată situația ținând cont că e vorba doar despre un animal, însă maiorul de poliție din Sudanul de Sud consideră că legea trebuie să se aplice la fel în toate cazurile.

Proprietarul berbecului urmează să-și da adio de la animal, iar asta nu doar pentru cei trei ani, ci definitiv, căci animalul va ajunge după detenție la familia femeii, așa cum au stabilit de comun acord.

Sursa:spynews

Leave a Reply

Your email address will not be published.