Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

O tânără a murit, după ce a pierdut controlul motocicletei sale

O tânără a murit, în această seară, după ce a pierdut controlul motocicletei sale.

Tânăra a pierdut controlul și a picat pe o denivelare a podului Pipera. Aceasta a murit pe loc.

Ea era pe un motor, prietenul ei pe alt motor.

Accidentul a avut loc pe Pasajul Pipera din București.

Astăzi, 16 iunie a.c., în jurul orei 22:24 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe șoseaua Pipera- Tunari.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Voluntari, iar din primele verificări au constatat faptul că motociclistul, o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani, s-ar fi dezechilibrat și a căzut de pe motocicletă, accidentându-se la contactul cu partea carosabilă.

Echipajul medical, sosit la fața locului, a efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, a declarat decesul acesteia.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului Rutier din Ilfov, care efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Sursa:antena3

Leave a Reply

Your email address will not be published.