Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Patru persoane au decedat într-un accident cumplit, la Iași

Un accident cumplit a avut loc în Iași în jurul orei 1 în noaptea în noaptea de joi spre vineri. Patru persoane și-au pierdut viața în urma accidentului. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că incidentul a avut loc în Păcurari, la intersecția cu pasarela Octav Băncilă.

Cele patru persoane decedate sunt muncitori și lucrează la Citadin.
Șoferita care se afla la volanul autoturismului marca Alfa Romeo conducea cu o viteză de 160km/h, din spusele martorilor.

La fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare, unul de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de prim ajutor și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

8 victime au rezultat in urma acidentului, dintre care 4 au murit

Din păcate, în urma accidentului au rezultat 8 victime, o femeie și 7 bărbați, iar 4 persoane și-au pierdut viața.

După accident, unul dintre muncitori striga: „dați-mi o gură de apă pentru că am copii acasă și nu vreau să mor”.

Șoferița a fost testată de polițiști. În urma testului a rezultat o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Momentul carnagiului de la Iași a fost surprins de camerele de supraveghere!

Sursa:bzi

Leave a Reply

Your email address will not be published.