Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

MICROBUZ ŞCOLAR IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT

Patru elevi din comuna Ţibăneşti- Iaşi au ajuns la spital, după ce un şofer nu a acordat prioritate microbuzului şcolar în care se aflau copiii. Aceştia au suferit răni la cap şi la picioare.

În intersecţia unde s-a produs accidentul,pe camerele de supraveghere, se observă cum un şofer dă cu spatele, fără să se asigure. Din cauza acestei manevre imprudente, bărbatul de la volanul microbuzului frânează brusc, ca să evite un accident.

Imediat, şoferul microbuzului i-a dus pe copii la cabinetul unui medic de familie, care le-a acordat primul ajutor, după care a sunat la Salvare. Patru din cei zece elevi, cu vârste între 10 şi 12 ani, au ajuns la Spitalul de Pediatrie cu traumatisme abdominale şi craniene.

Cei patru copii vor rămâne internaţi. Medicii vor să le facă analize suplimentare, dar spun că viaţa nu le e pusă în pericol.

Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi: „În caz este întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Şoferul nu consumase băuturi alcoolice.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.