Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5831

Un pui de urs brun s-a intoxicat cu miere halucinogenă

Un pui de urs brun din Turcia s-a intoxicat cu mierea unor albine care au consumat nectarul florilor de azalee. Ursul a fost stabilizat, iar autoritățile le cer oamenilor pe Twitter propuneri de nume pentru acesta.

Un pui de urs brun din Turcia s-a intoxicat cu miere halucinogenă din cauză că albinele care au produs-o au consumat nectar din florile de azalee.

Animalul a fost filmat în timp ce se clătina și se întorcea de pe o parte pe alta. Oamenii au salvat puiul vizibil slăbit din pădure.

Acesta a fost dus la un cabinet veterinar, unde a primit îngrijiri medicale. Acolo i-a fost administrat un tratament, iar ursul și-a revenit.

Autoritățile din Turcia au precizat că starea puiului de urs este stabilă și că în următoarele zile va fi eliberat. Mai mult, Ministerul turc al Agriculturii le cere oamenilor de pe Twitter să propună un nume pentru micul pui.

Mierea halucinogenă este produsă în cantități mici de apicultori în munții Kaçkar de deasupra Mării Negre, singurul loc din lume, în afară de poalele munților Himalaya, unde speciile indigene de rododendroni produc o neurotoxină puternică numită greanotoxină.

Sursa>antena3

Leave a Reply

Your email address will not be published.