Numărul tău de telefon mobil îti aduce noroc sau ghinion? Află ce indică numerologia despre numărul tău

Conform principiilor numerologiei, numerele de care suntem inconjurati nu ne afecteaza doar caracterul, prin cifra destinului nostru, dar ne marcheaza si evenimentele care ni se intampla. Numerele sunt o forta de necontestat a naturii, fiecare cifra avand energia si semnificatia sa in functie de domeniul cu care interactioneaza.

Numarul telefonului mobil al fiecarei persoane de pe teritoriul Romaniei este alcatuit din 10 cifre, incluzand aici si cifra 0 de inceput. Oamenii isi poarta telefonul mobil pretutindeni si se identifica cu el. In zilele noastre, numarul de mobil are aproape aceeasi forta ca numele si prenumele persoanei. Oricine doreste sa stabileasca orice forma de contact cu alti oameni, pentru relatii de prietenie, iubire, afaceri, sanatate, isi da numarul mobil si o data cu el lanseaza un semnal ca un magnet, conform artei numerologice.

Te-ai gandit daca ti-a mers bine de cand ai actualul tau numar? Ai primit multe apeluri cu vesti bune, cu dealuri bune? Iti amintesti daca nu cumva ai avut parte de lucruri negative de cand folosesti actualul numar? Poate te straduiesti sa iti gasesti jumatatea sau sa reusesti in afaceri si nu ti-a iesit inca? Este posibil ca energia companionului tau permanent, telefonul mobil, sa isi fi facuta simta prezenta.

Afla semnificatia numerologia a numarului tau de telefon mobil dupa cum urmeaza.

Aduna rand pe rand toate cifrele din care este alcatuit numarul tau de telefon, pana cand ramai cu o singura cifra.

De exemplu, daca numarul este 077423244x, vei aduna 0+7+7+4+2+3+3+4+4+x si vei obtine un numar, de exemplu 42. Pe acest numar il aduci din nou la nivel de o cifra: 4 + 2 = 6. Apoi citesti semnificatia numarului 6 pentru posesorul acestui numar de telefon mobil.

Numarul final ce ti-a rezultat are o semnificatie speciala.

Iata mai jos semnificatiile de la 1 la 9 ale numarului tau de telefon mobil si cum te influenteaza acesta.

 Numarul 1

Acesta este un numar puternic ce iti creste foarte mult energia si te ajuta sa ii influentezi pe altii. Dar nu te baza excesiv pe coincidente fericite sau circumstante, fii constient ca actiunile tale coroborate cu energia acestui numar iti aduc succesul. Acesta este un numar grozav pentru oameni de afaceri si cei ce au si pun pret pe cariera, dar nu este cel mai bun numar pentru cei ce isi cauta jumatatea, din pricina vibratiei lui 1: leader, primul, solo.

 Numarul 2

Acest numar are o energie romantica si este perfect pentru cei ce vor sa isi intalneasca iubirea. Numarul ofera posesorului calitati precum blandete, diplomatie, tact, disponibilitatea de a coopera si de a face echipa. Este un numar bun pentru oameni puternici ce au propria lor opinie si pentru toti cei ce au munca de vanzari.

 Numarul 3

Acest numar vorbeste, ca energie, despre creativitate si distractie, deci este potrivit pentru artisti, muzicieni si tineri. El inspira, ofera originalitate si popularitate. Acest numar este cel mai bine sa fie purtat de un scriitor sau orice alta persoana implicata in arta scrisului. Cu toate acestea, daca esti ambitios si vrei sa iti atingi obiectivele precise neaparat, ar fi bine sa alegi un alt numar.

 Numarul 4

Acest numar este foarte potrivit pentru oricine are de-a face cu energia stabilitatii, inspirarii de incredere, fiind foarte potrivit pentru institutii, banci,  firme de avocatura, juristi, companii de stat sau orice alta persoana sau firma ce se bazeaza pe reputatie si incredere. Daca ai o familie mare, poti sa alegi acest numar sa iti reprezinte telefonul de contact. Nu folosi acest numar daca traiesti singur iar munca nu iti este relationata cu unul din domeniile mentionate anterior.

Numarul 5

Acest numar aduce aventura, schimbari si este orice mai putin stabilitate. Proprietarii acestui numar se pot astepta la orice oricand. Este un numar ideal pentru cei care adora libertatea si calatoria, ori traiul singur si sunt deschisi la posibilitati din necunoscut. Numarul nu incurajeaza disciplina sau simtul responsabilitatii al proprietarului. Nu este, deci, cel mai potrivit numar pentru un barbat cap de familie sau pentru oricine sufera de o tulburare mentala de orice fel.

 Numărul 6

Acesta este cel mai bun numar pentru un barbat de familie. Energia numarului aduce caldura, protectie, grija, intareste legaturile familiei precum si prieteniile. Numarul este potrivit si pentru cei ce calatoresc in interes de afaceri si se intalnesc cu multa lume. Cei ce cauta insa partener de iubire ar face bine insa sa isi aleaga un alt numar.

Numarul 7

Acesta este un numar foarte puternic si oarecum mistic, ce parca ar fi fost creat doar pentru studenti si ganditori. El are un efect pozitiv asupra starii interioare, da stabilitate si face posesorul sa se simta mult mai echilibrat si centrat in fata oricaror situatii de viata.

Numarul 8

Acesta este cel mai de succes numar pentru afaceri pentru ca el efectiv este ca un magnet pentru bani si creste increderea partenerilor de afaceri in posesorul lui. Deasemenea, numarul este potrivit pentru oamenii ambitiosi, avand un efect pozitiv asupra carierei si situatiei financiare a persoanei. Numarul indica spirit practic si materialism, ceea ce il face sa nu fie tocmai bun pentru oamenii care sunt orientati pe crestere spirituala si personala.

Numarul 9

Idealism si compasiune – iata principalele caracteristici ale acestui numar. Acesta poate fi ales de cei ce muncesc in domeniul actiunilor caritabile sau sanatatii, fiind potrivit in general pentru oamenii empatici si altruisti ce doresc sa isi dezvolte aceste caracteristici. Este unul din cele mai norocoase numere, iar proprietarii lui vor experimenta valuri de noroc ce par a fi cazute din senin asupra lor. In acelasi timp, numarul nu este tocmai potrivit pentru cei ce doresc sa isi creasca nivelul financiar, din pricina energiei orientate prea mult spre altii si nu spre sine.

Sursa:sfatulparintilor.ro