Focus RS de culoare alba are doar 15.000 km la bord, cu ce preț se vinde

Luna noiembrie vine cu o noua vanzare marca Silverstone Auctions, iar printre masinile aflate in cautarea unei noi case se numara si acest Ford Focus RS de generatie a doua – cu doar 15.000 de kilometri la bord.

Introdusa pe piata in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, la inceputul anilor 2000, celebra compacta sportiva Focus RS a fost disponibila pana acum in trei generatii diferite. Cea de-a doua este si ultima oferita de Ford alaturi de sistem de tractiune fata – care lucreaza, in cazul de fata, impreuna cu un motor 2.5 turbo.

Aceasta reprezinta, de asemenea, si subiectul principal al randurilor urmatoare, un astfel de automobil urmand a fi scos la vanzare chiar luna viitoare, in cadrul unui eveniment marca Silverstone Auctions. Ce este cu adevarat interesant la modelul de culoare alba este rulajul: doar 15.000 de kilometri parcursi incepand cu 2009.

Drept urmare, este inutil de mentionat ca masina respectiva arata ca noua. Ba chiar mai mult decat atat, Focus-ul cu pricina inca pastreaza si astazi folia de protectie montata de Ford pe pragurile interioare, accesorizate cu logo-ul RS – scotand astfel imediat in evidenta apartenenta compactei la celebra serie sportiva.

Revenind la partea cu vanzarea, specialistii Silverstone Auctions au estimat valoarea acestui automobil, care mixeaza un motor 2.5 turbo, cu o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, la 30.000 – 35.000 de lire sterline. Sau, daca vrei, intre 34.000 si aproape 40.000 de euro, intr-un limbaj mai familiar.

Exceptand caroseria de culoare alba (Frozen White), respectivul Ford Focus RS se mai poate lauda si cu jante pe 19 inch – de tip multispita, spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente, dar si evacuare dubla. La interior, celebra compacta sportiva vine cu scaune Recaro si o combinatie de gri, plus albastru pentru tapiterie.

sursa: 4tuning.ro