Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

ACCIDENT GRAV, la Constanța, cu PATRU VICTIME, provocat de un ȘOFER BEAT și fără permis

Un accident rutier produs, în această seară, pe DN3, între Constanța și Ostrov, s-a soldat cu patru victime, între care un minor, care au ajuns la Spitalul Municipal din Medgidia din cauza unui șofer băut, cu permisul suspendat care a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Accidentul a avut loc, în această seară, pe DN3, între Ciocârlia de Jos și Ciocârlia de Sus, fiind implicate doua autoturisme, una dintre ele răsturnându-se în afara părții carosabile. Doi pasageri din mașina răsturanată, una fiind minoră de 15 ani, și doi din mașina care a provocat accidentul, șoferul fiind băut, au fost transportați la Spitalul Municipal Medgidia cu multiple traumatisme.Circulația pe DN3 a fost blocată.

Potrivit primelor informații ale IPJ Constanța, un tânăr, de 24 de ani, din Medgidia, a condus un autoturism pe DN 3 și la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, din Viișoara, acesta efectuând manevra de depășire. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un copac, al doilea s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto, precum și a doi pasageri. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. S-a constatat că tânărul, de 24 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta având permisul de conducere reținut. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Sursa:evz.ro