Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Cinci persoane rănite, dintre care doi copii, într-un accident în care a fost implicat şi un troleu

Trei persoane, dintre care doi copii, au fost rănite, luni, într-un accident care s-a produs pe şoseaua Vestului din Ploieşti. În accident a fost implicat şi un troleu în care se aflau 16 persoane.

Accidentul s-a produs pe Şoseaua Vestului din Ploieşti. Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Prahova, o maşină care ieşea din parcarea unui complex comercial (Balif) nu a fost atent şi a intrat într-un troleu. Impcatul nu a fost violent, însă cele cinci persoane din maşină au fost rănite uşor şi au fost transportate la Spitalul Judeţeande Urgenţă.

Cei doi copii, o fetiţă în vârstă de doi ani şi alta de zece ani, au suferit răni în zona capului şi a feţei, fără ca viaţa să le fie pusă în pericol. Cei doi şoferi implicaţi nu au consumat alcool.

Sursa:adevarul