Notice: WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Horoscop joi

Berbec

Zodia Berbec

Sunt posibile surprize din partea prietenilor sau a persoanelor care te sustin in domeniul profesional in care activezi. Cu putin efort si bunavointa poti gestiona onorabil orice situatie ivita. Gâlceava porneste de la tine, de la felul tau de a relationa cu ceilalti si mai ales de la felul in care vorbesti. Foarte usor îi poti deranja pe altii, atat cu tonul vocii, cat si cu remarcile tale.

Taur

Zodia Taur

Esti foarte solicitat de către șefi, dar si de colegii de munca. Fii prudent, pentru ca, in aparență, toti sunt amabili cu tine, te ridica in slăvi, dar in umbra isi urmaresc numai interesele lor. Chiar exista risc de conflicte la locul de munca, care foarte curând vor ieși la iveală. Fii prudent, indeplineste-ti corect si la timp sarcinile profesionale. Evita sa te destăinui sau sa emiti judecati de vreun fel.

Gemeni

Zodia Gemeni

Este o zi in care disputele filozofice pot fi frecvente. Ca este vorba despre segmentul profesional sau despre dispute cu persoanele din anturajul personal, alege-ti cu grija vorbele si lasa-i si pe ceilalti sa-si spuna parerile. Pe de alta parte sunt momente excelente pentru a planui o calatorie, un program de instruire profesionala sau un program de activitati culturale alaturi de cei dragi. Te pot ajuta discutiile cu prietenii.

Rac

Zodia Rac

Dinspre segmentul profesional s-ar putea să primești bani, bunuri sau favoruri, chiar in mod neasteptat. Cheltuielile comune cu altii sunt o tema importanta a zilei, asa incat, mai intai stabileste-ti prioritatile financiare. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi, a unor datorii sau poate va trebui sa iei legatura cu institutii financiare din varii motive. Pe de alta parte, priveste atent dincolo de aparentele evenimenelor si vei fi surprins de cele aflate

Leu

Zodia Leu

Relatiile parteneriale sunt tensionate si de la simple si banale formule de salut se poate ajunge la conflicte in toata regula. Este vorba mai ales despre mentalități diferite intre tine si ceilalti, dar si despre faptul ca una se gandeste, alta se spune si cu totul altceva se intelege. Evita discutiile contradictorii si emiterea unor judecati pripite. Surprizele predomina in acest segment de viata, asa incat ar fi bine sa iei lucrurile asa cum vin spre tine.

Fecioara

Zodia Fecioara

Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești ceva mai mult. Tentatia de a te ocupa de cat mai multe treburi deodata este paguboasa. Cere ajutorul celorlalti pentru a rezolva prioritatile. Pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece exista un risc crescut de erori. Dupa-amiaza, retrage-te in linistea casei si tăifăsuiește cu cei dragi. Acestia te vor înviora si te vor ajuta sa depsesti momentele stresante ale zilei.

Balanta

Zodia Balanta

Datorită faptului ca esti foarte implicat in chestiuni personale, cei dragi se pot supăra serios, pentru ca îi neglijezi mult in ultima vreme. Surprizele se pot tine lant in segmentul amoros, de aceea fii prudent si tine cont de persoanele in care ai investit sentimente profunde. Lasa grijile deoparte si propune activitati comune alaturi de persoana iubita sau de copii. Spre exemplu vizionarea unei piese de teatru, vizitarea unui targ de sezon sau o excursie prin apropiere.

Scorpion

Zodia Scorpion

Se recomandă prudență în relatiile cu membrii familiei, in special cu mama si cu neamurile pe linie materna. Sunt posibile discutii aprinse pe teme patrimoniale, dar si pe seama faptului ca esti implicat mai mult in segmentul profesional si astfel ai lasat de izbeliște indatoririle gospodaresti. Este bine sa tii cont de sfaturile membrilor familiei, chiar daca la prima vedere pare că toata lumea este impotriva ta. Peste cateva zile vei intelege ca acestia au avut dreptate.

Sagetator

Zodia Sagetator

Foarte usor te poti lua la harță cu persoanele din anturajul apropiat. Gandesti mult mai rapid decat poti vorbi si astfel ceilalti se inteleg greu cu tine. Alege-ti cuvintele cu grija, fii prudent cu informatiile pe care vrei sa le spui si fereste-te de a da sfaturi. Ai idei minunate, originale, insa bine ar fi sa le notezi intr-un jurnal si sa le spui si altora in zilele urmatoare. Calatoriile pe distante scurte.

Capricorn

Zodia Capricorn

Nemultumirile legate de bani, mai ales de veniturile pe care le obtii de pe urma muncii tale intr-un loc de munca vor atinge astazi cote mari. Probabil ca membrii familiei sau cheltuielile neprevazute necesare casei iti vor destabiliza bugetul si astfel si starea de spirit. Detaseaza-te, ai rabdare si selecteaza atent prioritatile. Chiar daca acum se pare ca situatia este complicata, cu putin efort si bunavointa vei reuși sa te strecori onorabil prin orice situație.

Varsator

Zodia Varsator

Este o zi minunata pentru a-ți reorganiza programul cotidian, activitatile personale si pentru a relationa cu persoanele din anturajul apropiat. Posibil sa revii asupra unor decizii din segmentul profesional sau din cel personal. Spre exemplu sa te razgandesti asupra unor calatorii, sa-ti reformulezi parerile despre prieteni si rude apropiate sau sa te gandesti mai bine la abordarea unor programe de instruire personala si profesionala.

Pesti

Zodia Pesti

La prima vedere esti retras, discret si cu greu relationezi cu ceilalti. Se pot accentua afectiunile cardiovasculare. Dozeaza-ti eforturile si fereste-te de dispute. Meditând in umbra la evenimentele in care esti implicat ai putea avea revelatii deosebite legate atat despre oamenii apropiati, cat si despre veniturile tale din munca desfasurata intr-un colectiv profesional. Dupa-amiaza, alătura-te celor dragi si bucură-te de compania lor.

Sursa:astrocafe