Accident rutier mortal în Indonezia. 27 de persoane au murit

Tragedie în Indonezia. Miercuri seara, 10 martie 2021, s-a produs un accident rutier mortal. Un autocar care transporta nu mai puţin de 66 de elevi și părinți aflați într-o excursie s-a răsturnat într-o râpă.

Din nefericire, 27 de persoane au murit pe loc, a declarat ministerul Transporturilor din Indonezia.

Carnagiu în Indonezia. 27 de persoane au murit într-un autocar care s-a răsturnat

Reprezentanții agenției de căutare și salvare au precizat, joi, 11 martie 2021, faptul că șoferul a pierdut controlul asupra volanului autocarului cu puțin timp înainte ca acesta să se prăbușească într-o prăpastie adâncă de circa 20 de metri, într-o zonă din apropierea orașului Sumedang din provincia Java de Vest.

Ministerul Transporturilor a oferit declaraţii despre tragedia care a avut loc în Indonezia. Oficialul a precizat faptul că, din autobuzul care transporta elevi de liceu și câțiva părinți ai acestora, au supraviețuit doar 39 de persoane, care au fost, la rândul lor, grav rănite.

Zeci de salvatori au acţionat la foc continuu toată noaptea, utilizând macarale pentru a extrage supraviețuitorii răniți după accidentul care a fost fatal pentru 27 dintre ei.

Supriono, un oficial al agenției locale de căutare și salvare, a spus că eforturile de evacuare ulterioare au fost finalizate, iar supraviețuitorii au fost duși la un spital din imediata apropiere.

Cauza exactă a accidentului nu este însă clară, deși ministerul a afirmat că există indicii potrivit cărora inspecțiile tehnice ale vehiculului nu erau la zi, scrie Reuters.

Sursa:bzi