Notice: Function WP_Scripts::localize was called incorrectly. The $l10n parameter must be an array. To pass arbitrary data to scripts, use the wp_add_inline_script() function instead. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 5.7.0.) in /home/realitat/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Locurile de parcare rezidenţiale pentru firme din Sectorul 2, reziliate

Locurile de parcare rezidenţiale pentru firme au fost reziliate, a anunţat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, atrăgând atenţia că acestea sunt destinate cetăţenilor, relatează Agerpres.

„Luna aceasta am încetat toate locurile de parcare rezidenţiale pentru firme. Parcările rezidenţiale sunt pentru cetăţeni. Nu pentru firme. În urma corelării datelor de la ADP cu cele de la DGVBL, am descoperit că peste 50 de locuri de parcare fuseseră acordate firmelor acum foarte mulţi ani. Regulamentul prevede că locurile de parcare rezidenţiale se acordă doar persoanelor fizice, dar nimeni nu a verificat contractele date cu dedicaţie acum peste 10 ani. După digitalizarea întregii baze de date de la ADP, finalizată anul acesta, am putut începe să facem verificări încrucişate. Aşa am observat că avem 56 de locuri de parcare de reşedinţă acordate către 7 firme”, a scris Radu Mihaiu, vineri, pe Facebook.

Potrivit acestuia, autoritatea locală a descoperit şi că 5.400 de locuitori din sector cu loc de parcare nu au în proprietate o maşină.

„Sigur, unii dintre ei au contract de comodat (2.800), dar alţi 2.600 nu au nici măcar contract de comodat. Vom verifica fiecare dosar în parte să vedem situaţia, iar dacă nu respectă regulamentul, aceştia îşi vor pierde locul de parcare. Ştiu că există acest fenomen, în care cei care au un loc de parcare de la ADP îl închiriază mai departe către alţi vecini, dar am o veste proastă pentru ei: îi vom depista şi le vom anula locul de parcare. Locurile de parcare de la ADP sunt pentru persoanele fizice care chiar locuiesc la adresă şi care au maşină”, a adăugat edilul Sectorului 2.

Sursa:g4media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *